Iceland

View listings

Realigro.com.hr je prva tražilica širom svijeta za promet nekretninama pomoću koje možete, bilo gdje u svijetu, pregledavati popise stambenih nekretnina za prodaju Iceland

Nekretnina na prodaju na Islandu

Unatoč neizvjesnosti političke i ekonomske klime, prosječna cijena imovine za prodaju na Islandu bilježi najveći porast u posljednje tri godine.

Prosječni rast iznosi 6%, u odnosu na 4,1% zabilježen u 2015. godini. Island prvi put po prvi puta od 2006. godine, kada je pokrenut Indeks globalne cijene kuća.

Otok je zabilježio iznenađujuće 14,7%. Rastuća ekonomija, dva smanjenja kamatnih stopa i sve veći angažman stranih investitora pomažu objasniti porast prosječnih cijena nekretnina na Islandu u posljednjih dvanaest mjeseci za 9%.

Reykjavik je karakterističan za obojene krovove, blistavo svjetlo na sjeveru i značajan kompromis na energetskoj fronti. Sa samo 115 tisuća stanovnika, glavni grad Islanda može imati veliki utjecaj na globalnoj razini, a cilj joj je da postane potpuno neovisan o korištenju fosilnih goriva za 2050 i postao "vodikovodno gospodarstvo".

Visoka kvaliteta života odražava se u nekretninama za prodaju. Stambeno tržište u Reykjaviku doživjelo je boom i po cijenama i prodaji, u posljednjih pet godina. Između druge polovice 2016. i svih 2017 cijena nekretnina za prodaju na Islandu porasla je u prosjeku za 13%, s maksimumima od 15%. Prosječna prodajna cijena apartmana danas je oko 450 tisuća eura.

Island mijenja kožu. Odlučio je to učiniti poboljšanjem umjetničke scene svojeg glavnog grada Reykjavik, pretvarajući nekadašnje industrijsko područje luke u kulturno središte, uključujući konceptne trgovine, umjetničke studije, klubove, hotele, sobe za snimanje i nedavnog, značajnog otvaranja Kuća Marshall. Otvoren prošlog ožujka, to je stara tvornica gajenja koju su studio Kurt og Pí arhitekti pretvorili u postmodernistički pole koji je bio domaćin studija i galerije posvećene Olafuru Eliassonu i dva urednika koji su napisali povijest islandske umjetničke scene: Kling i Bang i The Living Art Museum.

  •  
    Preseljenje na Island: sve informacije samo jedan klik daleko!

    Vjerojatno jedan od najistraženijih, ali istodobno najprirodnijih, Island je za mnoge način bijega od svakodnevnog života, za druge, valjana alternativa da se radikalno promijeni život. Svi mi često imamo tu misao koja zuji u našim glavama, taj mali glas koji nam šapuće da je možda došlo vrijeme da ...

Karta, kretanje cijena i statistike

Povezano Nekretnine

Cod. 37128

Prodaja Poljoprivredno gospodarstvo, Iceland, Austurland, Egilsstaðir, Stóra-Bakka

6,000,400.00HRK
Prodaja
Poljoprivredno gospodarstvo

260000 m²
Prekrasna farme na istočnom Islandu sa 7 zgrada! Stóri-Bakki nalazi se u srcu Istočne Island, samo 25 km udaljen od grada Egilsstaðir i samo 5 km o...
Cod. 4957

Prodaja Poljoprivredno zemljište, Iceland, Grímsey, Grimsey, Grimsey

7,500,500.00HRK
Prodaja
Poljoprivredno zemljište

2500 m²
Zemljište na prodaju
UNAVAILABLE
Karta, kretanje cijena i statistike
 
 
2005-2021 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Postavke

    Za bolje korištenje Realigro web stranica, postaviti postavke za jezik, valuta, kvadrata ili sq ft .

    Postavite sada Ne prikazuj ponovo
BB